Shop/Bestellen

Onze verzamelaars-vitrines worden ontworpen door glaswerkkunstenaars en reeds gedurende vijftien jaar stuk voor stuk handmatig vervaardigd. Sinds vele jaren worden zij exclusief op de markt gebracht door de firma Swarovski, omdat onze vitrines zeer geliefd zijn bij de verzamelaars van SWAROVSKI kristallen objekten.

Crystal

Dit tijdloze ontwerp past zowel voortreffelijk in een klassieke stijlvolle ambiance, als in een moderne woonkamer. Het zal ten alle tijden een blikvanger vormen waarin uw goed beschermde kostbaarheden prachtig bewaard en tentoongesteld kunnen worden. U kunt uit vier verschillende groottes en uitvoeringen kiezen vanaf € 128,-. De grootste uitvoering is tevens voorzien van een speciale vakindeling om plaats te bieden aan grotere figuren tot 27 cm.

 

Classic

Het Boogmodel. Dit ontwerp is zowel aan de binnen- als aan de buitenkant klassiek. Uit kunt uit drie verschillende groottes kiezen, alle met vier uitstalvakken.

 

Facette

Dit eigentijdse ontwerp is in art-deco stijl vervaardigd en past voortreffelijk in een stijlvolle moderne woonomgeving. Het is verkrijgbaar in twee verschillende groottes, in 24 karaats vergulde versie of in hoogglans vernikkelde uitvoering. De grotere uitvoering biedt met een totale hoogte van 56 cm. en vier uitstalvakken veel plaats aan een selectie van uw mooiste kostbaarheden.

 

Memory

Deze vitrineserie werd special ontworpen voor SWAROVSKI's "Crystal Memories" beeldenreeks. De geringere afstand tussen de uitstalvakken past zeer goed bij kleinere verzamelobjecten en biedt veel plaats door de vijf uitstalvakken bij de grote uitvoering.

 

Crystal Palace

Deze prachtige vitrine biedt veel plaats aan een grote verzameling met veel ruimte op het bovenste uitstalvak voor grotere figuren. De vitrine bestaat uit drie afzonderlijke elementen, en u kunt kiezen om allereerst alleen het centrale deel te bestellen en later de beide vleugels toe te voegen. Deze uitvoering is verkrijgbaar in zowel een 24 karaats vergulde versie als in een hoogglans vernikkelde uitvoering, beide met geintegreerde laagspanning halogeenverlichting.

 

Pyramide

Het esthetisch geproportioneerde Pyramidemodel is ideaal om uw kostbaarheden goed zichtbaar van alle zijden ten toon te stellen. Zoals te zien in de afbeelding, staan u drie verschillende groottes ter beschikking, waarbij het kleinste model speciaal ontworpen is voor grotere figuren en het heeft dan ook geen verdere onderverdeling in meerdere uitstalvakken. Verkrijgbaar vanaf € 110,-.