Veelgestelde vragen

1. Wie zijn AMA Luxe Vitrines?

2. Waar worden de AMA Luxe Vitrines vervaardigd?

3. Heeft AMA Luxe Vitrines een prijscatalogus?

4. Hoeveel producten biedt AMA Luxe Vitrines aan?

5. Hoe veilig kunnen AMA Luxe Vitrines aan een wand opgehangen worden?

6. Hoe werkt de ingebouwde halogeenverlichting in de vitrines?

7. Hoe gebruik ik de online winkel?

8. Bestaat er een minimale bestelgrootte?

9. Hoe verzendt u de gekochte producten en hoeveel bedragen de verzendkosten

10. Hoe worden de producten voorbereid op het transport?

11. Verzorgt u ook verzendingen aan overzeese gebieden

12. Welke betalingsmogelijkheden zijn er?

13. Kan ik per check betalen?

14. Worden mijn creditkaart- en adresgegevens vertrouwelijk en veilig verwerkt?

15. Hoe luiden uw retourneringsvoorwaarden?

16. Hoe retourneer ik een produkt?

17. Hoe luidt uw procedure voor het omgaan met vertrouwelijke persoonlijke gegevens?

18. Hoe kan ik de voortgang volgen van mijn bestelling?

19. Kan ik een persoonlijke boodschap meegeven bij een bestelling van een geschenk voor anderen?

20. Staat AMA Luxe Vitrines open voor suggesties van klanten

1. Wie zijn AMALuxe Vitrines

Het familiebedrijf AMA is in 1982 begonnen met de productie van handvaardig gemaakte vitrines. Reeds meer dan 20 jaar heeft AMA veel moeite en werk gestoken in het creeeren van de hoogste kwaliteit voor verzamelaars over de gehele wereld. Gedurende 10 jaar werkt AMA in Europa samen met Swarovski om vitrines van de hoogst mogelijke kwaliteit te produceren voor Swarovski kristallen objecten. Vandaag de dag kopen allerhande verzamelaars AMA verzamelvitrines die gemaakt zijn om aan de hoogste verwachtingen te voldoen.

2. Waar worden de AMA verzamelaars-vitrines vervaardigd

Al sinds meer dan 20 jaar vervaardigen wij onze verzamelvitrines in onze eigen Europese werkplaats. Alle vitrines worden of te wel 24 karaats verguld, dan wel hoogglans vernikkeld in onze galvaniseringsfabriek, alles gebouwd om aan de hoogste eisen te voldoen.

3. Heeft AMA Luxe Vitrines een prijscatalogus

Ja, dat hebben wij. U kunt deze per e-mail bestellen bij amacabinet@gmail.com, of telefonisch bestellen bij onze klantenservice onder telefoonnummer +49-4155-6635. Ook kunt u, als u in het Nederlands geholpen wilt worden, een e-mail sturen naar: amacabinet@gmail.com

4. Hoeveel producten biedt AMA Luxe Vitrines aan

Wij voeren ongeveer 56 verschillende produkten, alle verschillende groottes, ontwerpen en afwerkingen meegerekend.

5. Hoe veilig kunnen AMA Luxe Vitrines aan een wand opgehangen worden

Bij al onze vitrines wordt materiaal meegeleverd om de vitrines aan een wand op te kunnen hangen. De enige uitzondering hierop vormt onze driedelige vitrine "Crystal Palace" die alleen bestemd is om vrij opgesteld te worden. Houdt u er a.u.b. rekening mee dat wij niet weten wat voor type wand u heeft. Het is mogelijk dat het door ons meegeleverde materiaal niet geschikt is voor uw type wand. In dat geval raden wij u aan u te laten adviseren door een lokale vakwinkel.

6. Hoe werkt de ingebouwde halogeenverlichting in de vitrines

Aan de achterzijde van de vitrine komt een wit snoer naar buiten dat ongeveer 2,60 m. lang is. In dit snoer bevindt zich een aan / uit schakelaar en het snoer eindigt in een witte transformator die rechtstreeks in een stopcontact gestoken kan worden. De transformator is ontworpen voor gebruik in Nederland. De verlichting zelf bestaat uit 12 Volt halogeenlampen van 20 Watt.

7. Hoe gebruik ik de online winkel

U kiest het produkt dat u wilt aanschaffen en klikt de knop " Bestellen ". U wordt dan doorgeschakeld naar het veilige betaalsysteem van "WorldPay", waar u uw adresgegevens en creditkaartgegevens kunt invullen. Mocht u problemen ondervinden, dan kunt u ten alle tijden telefonisch contact opnemen met onze klantenservice onder telefoonnummer +49-4155-6635 waar wij u met alle genoegen zullen helpen. Als u in het Nederlands geholpen wilt worden, kunt u een e-mail sturen naar: amacabinet@gmail.com

8. Bestaat er een minimale bestelgrootte

Nee.

9. Hoe verzendt u de gekochte producten en hoeveel bedragen de verzendkosten

Binnen de Europese Unie versturen wij onze produkten met United Parcel Service (UPS online voortgangscontrole per volgnummer). Meestal bedraagt de levertijd tussen twee en vier dagen na ontvangst van uw bestelling. Onze produkten worden uitstekend verpakt en zijn 100 % verzekerd tegen beschadigingen.

10. Hoe worden de producten voorbereid op het transport

Om er zeker van te zijn dat uw AMA verzamelvitrine in perfekte staat bij u aankomt, gebruiken wij extra sterke en grote dozen met polystyreenschuimchips en bubbelplastikverpakkingsmateriaal voor onze produkten. Veel van onze vitrines worden ook "UPS oversize" verstuurd om er zeker van te zijn dat deze bij u arriveren in perfekte staat.

11. Verzorgt u ook verzendingen aan overzeese gebieden

Jazeker, dat doen wij. Zendt u hiervoor simpel een e-mail aan amacabinet@gmail.com of neemt u telefonisch contact op met onze klanten service onder +49 4155-6635 voor informatie omtrent de verschepingskosten.

12. Welke betalingsmogelijkheden zijn er

Betalingswijzen:Creditkaarten: - Visa, MasterCard en Diners Club.

Betaling per bank: Overschrijving per bank of persoonlijke check (samen verzenden met ons post order formulier)

13. Kan ik per check betalen

Ja, u kunt ons een check sturen samen met ons post bestel formulier.

14. Worden mijn creditkaart- en adresgegevens vertrouwelijk en veilig verwerkt

Wij garanderen u dat u veilig en zeker bij ons kunt kopen. Uw creditkaartnummer is niet toegankelijk voor derden gedurende de afwikkeling van uw aankoop en blijft compleet prive en beschermd. Daarvoor staan wij garant!
AMA verzamelaars-vitrines gebruikt het meest geavanceerde online veiligheidssysteem dat de hoogste graad van veiligheid biedt die momenteel verkrijgbaar is. (128-bit encrypsie). Onze verkoopserver gebruikt "Secure Sockets Layer (SSL)" wat al de gegevens die u ons met uw bestelling verstrekt versleuteld en codeert, zodat u ons deze gegevens met een gerust hart en met een absoluut gevoel van zekerheid kunt verstrekken.

15. Hoe luiden uw retourneringsvoorwaarden

Wij stellen kwaliteit op de eerste plaats en geven u daarom de volgende garantie (deze garantie geldt ook voor WorldPay): U heeft de mogelijkheid onze levering binnen 14 dagen na levering te retourneren zonder dat hierbij kosten voor u ontstaan, waarbij u uw betaling volledig terugontvangt.

16. Hoe retourneer ik een produkt

U kunt ons een e-mail sturen aan amacabinet@gmail.com of onze klantenservice bellen onder telefoonnummer +49-4155-6635. Alle bij AMA verzamelaars-vitrines gekochte produkten kunnen geretourneerd worden met terugbetaling van de aankoopsom wanneer deze in een nieuwe, ongebruikte staat verkeren en teruggezonden worden binnen een periode van 14 dagen na datum

17. Hoe luidt uw procedure voor het omgaan met vertrouwelijke persoonlijke informatie

AMA verzamelaars-vitrines is is bijzonder toegewijd aan het bewaren van uw privacy. Alle informatie die u ons verstrekt wordt alleen gebruikt voor de afwikkeling van uw transactie en voor intern onderzoek. Financiele informatie die wij ontvangen wordt alleen gebruikt om een nota te vervaardigen voor de kopers van onze produkten en diensten. Wij verzekeren u dat alle persoonlijke klantengegevens bij ons vertrouwelijk en veilig behandeld worden en niet gebruikt worden voor verkoop, verhuur of anders ter beschikking gesteld worden aan derden.
Dit is van toepassing op alle klantgegevens, hetzij aan ons verstrekt, hetzij verkregen door onderzoek of verkregen op welke wijze dan ook gedurende het online zaken doen met u. Deze privacy garantie is standaard voor ons voor al onze on line klanten zonder dat deze ons daarom moeten verzoeken. Wanneer uw gegevens anders behandeld worden dan gebruikelijk dan wordt hierover contact met u opgenomen. Het betreft:

  • Post en e-mailadressen
  • Telefoon- en faxnummers
  • Kredietinformatie en/of geschiedenis
  • Credit- en debitkaart nummers
  • Bankrekeningnummers
  • Alle overige persoonlijke bankgegevens
  • Transacties
  • Persoonlijke of electronische gegevens.

18. Hoe kan ik de voortgang volgen van mijn bestelling

U ontvangt een e-mailmedeling wanneer uw waren worden verzonden met daarin de vermelding van een UPS volgnummer en een link waarmee u de voortgang van uw bestelling kunt volgen.
Wanneer de volggevens aangeven dat uw bestelling geleverd is en u nog niets ontvangen heeft, controleert u dan of uw waren afgegeven werden aan uw gezinsleden of uw buren.
Internationale leveringen kunnen langer duren en soms ervaren klanten hierdoor vertragingen.
Wanneer uw factuuradres afwijkt van het adres wat u opgegeven heeft bij uw creditkaartbedrijf, dan kan de verwerking van uw bestelling meer tijd verlangen dan de gebruikelijke 1 tot 2 werkdagen, omdat wij dan voor uw eigen veiligheid uw factuuradres moeten verifieeren.

19. Kan ik een persoonlijke boodschap meegeven bij een bestelling van een geschenk voor anderen

U kunt ons een e-mail sturen aan amacabinet@gmail.com of onze klantenservice bellen onder+49-4155-6635 om uw persoonlijke boodschap aan ons kenbaar te maken.

20. Staat AMA Luxe Vitrines open voor suggesties van klanten

Jazeker, uw suggesties zijn zeer welkom!!!!!! In het verleden hebben wij vaak goede ideeen van klanten beloond met een kleine gift als dank voor de gedane suggesties.